Language :
Wij zijn aan het werken
ZEVEN DAGEN PER WEEK

Schoonmaken van kantoren

Categorie: schoonmaak Weergaven: 164617 Commentaar: 0

Het bieden van fatsoenlijke arbeidsomstandigheden voor werknemers is een van de belangrijkste elementen van het runnen van een succesvol bedrijf.

 

Juist daarom is een goede schoonmaak van kantoren een belangrijk onderdeel van bedrijfsontwikkeling. Comfort en netheid zijn noodzakelijk voor het personeel, maar ook voor de gasten, klanten en partners van het bedrijf, want de netheid is vaak het visitekaartje van het kantoor.

Tegenwoordig is het schoonmaken van kantoren geen groot probleem als het wordt toevertrouwd aan specialisten. Het bedrijf is actief in verschillende takken van de schoonmaakbranche en maakt gebruik van innovatieve technologieën.

Waarom energie en tijd verspillen aan schoonmaakonderhoud als wij het voor je kunnen doen?

De dagelijkse schoonmaak van de kantoren omvat de volgende werkzaamheden:

  • Verwijderen van stof van oppervlakken van kantoormeubilair, kantoorapparatuur, interieurelementen, vensterbanken, radiatoren, tafellampen.
  • Reinigen van vuil en vlekken van deuren, handgrepen, sloten.
  • Reinigen van glazen meubeloppervlakken, spiegels, scheidingswanden.
  • Stofzuigen van tapijten, vloerbedekking, zachte meubels.
  • Nat reinigen van vloeren.
  • Reinigen van vuilnisbakken.
  • Nat reinigen en desinfecteren van sanitaire objecten.
  • Sanitaire objecten voorzien van hygiënische sanitaire materialen.

Kantoorschoonmaak wordt 's ochtends of 's avonds uitgevoerd, afhankelijk van het werkregime en de wensen van de klant. Om het pand schoon en representatief te houden, is het bovendien aan te raden om de onderhoudsschoonmaak tijdens de werkdag uit te voeren. In dat geval is het personeel van ons schoonmaakbedrijf altijd aanwezig bij de klant. De specialisten van "MateiWorks" zorgen ervoor dat de professionele schoonmaak van uw kantoor uw dagelijkse werkzaamheden niet verstoort.

Naast de dagelijkse en algemene schoonmaak, biedt "MateiWorks" u de service - eenmalige of periodieke schoonmaak van kantoren met de voor u noodzakelijke tussenpozen. Het tijdstip, het aantal personen en de prijs kunt u afstemmen met onze bedrijfsleiders.


Materiaal labels:

Schoonmaken, kantoren, van

avatar
uCoz