Language :
Wij zijn aan het werken
ZEVEN DAGEN PER WEEK

5 redenen om je flat te renoveren tijdens het koude seizoen

5 redenen om je flat te renoveren tijdens het koude seizoen
Categorie: Renovatie van appartementen Keer bekeken: 24412 Opmerkingen: 0

Vraag je je af wanneer het rendabeler is om reparaties uit te voeren in de flat: in de kou of in de zomer? Meesters van het bedrijf "Lyapota" staan klaar om je te vertellen waarom werken buiten het gebruikelijke seizoen een betere optie is.

Je geeft minder geld uit

Het eerste - en tevens het belangrijkste - argument ten gunste van "koude" reparaties in de flat: de kosten van alle diensten en goederen buiten het seizoen dalen met 5-10%. Dit komt door een natuurlijke daling van de vraag: veel mensen volgen gewoon het stereotype dat reparaties in de zomer moeten worden gedaan, dus in de late herfst, winter en lente hebben de monteurs meer vrije tijd en de winkels minder klanten. Hier kan en moet van geprofiteerd worden.

Geen wachtrijen, altijd op voorraad

Een ander voordeel van de verminderde vraag naar bouwmaterialen is dat winkels een breder assortiment hebben en dat adviseurs echt geïnteresseerd zijn om je te helpen. Als je in de zomer moet rondrennen om de beste prijs-kwaliteitverhouding te vinden, is dat in de winter geen probleem.

Bouwmengsels drogen beter in koude lucht

De reden hiervoor is de verwarming: de lucht is veel droger bij koud weer en de warmtetoevoer is groter, waardoor pleisterwerk, stopverf en vloervuller binnen enkele dagen drogen. Hierdoor kun je sneller reparaties uitvoeren, zonder onnodig wachten en stilstand. Het belangrijkste is om rekening te houden met de eisen die materialen stellen aan een minimale luchtvochtigheid, maar professionele vakmensen kunnen dit gemakkelijk aan.

Behang is makkelijker te plakken, het resultaat is beter

Hoge zomerse luchtvochtigheid belemmert niet alleen droge mixen, maar ook behang: bubbels, losse naden, vouwen - al deze defecten worden veroorzaakt door de vochtige lucht. Tocht, die in de zomer heel gewoon is, voegt ook geen kwaliteit toe aan het werk. In de winter zijn de kamers warm, droog en is er geen luchtverplaatsing: dan is het tijd om de kamers te behangen.

Temperatuurstabiliteit is goed voor bijna alle taken

Veel bouwmaterialen zijn gevoelig voor temperatuurschommelingen, zoals verf, dekvloer en tegellijm. In de zomer, wanneer de kamertemperatuur op natuurlijke wijze wordt geregeld, kan een plotselinge koudegolf zeer onaangename gevolgen hebben. Bij koud weer daarentegen wordt de temperatuur centraal geregeld, zodat deze risico's niet bestaan.

Dus moet je verbouwen in de winter of het vroege voorjaar? Ja, dat is een goede keuze. Vertrouw het werk toe aan de meesters van "Lyapota" en je krijgt een uitstekend resultaat in korte tijd en tegen een gunstige prijs. Bel: +31 68 6205410.


Materiaallabels:

het, seizoen, renoveren, OM, Je, redenen, tijdens, koude, te, Flat

avatar
uCoz