Language :
Wij zijn aan het werken
ZEVEN DAGEN PER WEEK

Bijzonderheden van renovatie van winkelpanden

Bijzonderheden van renovatie van winkelpanden
Categorie: Reparatie van winkelpanden Keer bekeken: 231472 Opmerkingen: 0

Winkelruimtes zijn de belangrijkste ruimte voor offline winkels. Hier kun je kleding passen, het juiste model schoenen kiezen of je favoriete huishoudelijke apparaten testen. Nadat de koper een product persoonlijk heeft gezien en aangeraakt, beslist hij of hij het koopt of niet. En hier hangt veel af van de winkelruimte zelf. Als die onverzorgd is, met slechte verlichting en afgebladderde verf op de muren, zal zelfs een perfecte service geen klanten aantrekken: ze zullen naar een winkel gaan die comfortabeler, helderder en beter onderhouden is.

Bijzonderheden van renovatie van winkelpanden

Om geen klanten te verliezen, moeten winkelpanden regelmatig worden gerenoveerd. De buitenkant van de winkel moet potentiële klanten genoeg interesseren om naar binnen te komen, terwijl het interieur de kans om te kopen moet maximaliseren.

Tijdige reparaties helpen om de winkel aantrekkelijk te houden in de ogen van bezoekers en om op termijn verbeteringen aan te brengen. De materialen die gebruikt worden voor renovatie moeten daarom vanaf het begin ontworpen zijn voor hoge bedrijfsbelastingen.

De specialisatie van de winkel maakt ook een verschil. Voor een levensmiddelenwinkel is het bijvoorbeeld belangrijk dat de gebruikte materialen milieuvriendelijk zijn, gemakkelijk schoon te maken zijn zonder gebruik te maken van chemisch agressieve stoffen en goed bestand zijn tegen temperatuurschommelingen (als ze in de buurt van koelkasten staan). Voor een bouwwinkel staat de slagvastheid van materialen op de eerste plaats. Het minst veeleisend in dit opzicht zijn kleding- of schoenenwinkels. Hier kun je bijna alle afwerkingsmaterialen gebruiken.

Naast de kwaliteit van afwerkingsmaterialen zijn voor winkelpanden belangrijke technische systemen: stroomvoorziening, verwarming, ventilatie en airconditioning. Van hen hangt de soepele werking van apparatuur af (koelkasten, kassa's, enz.) en het handhaven van een comfortabele omgeving voor klanten. Om ervoor te zorgen dat de technische systemen betrouwbaar zijn en hun taken vervullen, is het noodzakelijk om hun kenmerken correct te berekenen en de apparatuur correct te installeren.

Daarnaast moet de winkelruimte aan tal van eisen voldoen: hygiëne, milieu-, brand-, explosie- en elektrische veiligheid. Om aan al deze eisen te voldoen, moeten reparaties worden toevertrouwd aan ervaren specialisten. Dit is precies het soort werk dat ons bedrijf uitvoert.

Stijlvolle en comfortabele bedrijfsruimtes verhogen het concurrentievermogen en tijdens de reparatie krijgen ze natuurlijk speciale aandacht. Maar u mag de rest niet vergeten:

  • Ruimten voor het ontvangen, opslaan en verkoopklaar maken van goederen: verpakkings-, orderverzamel-, opslag- en ontvangstruimten;
  • technische ruimten waar zich elektrische schakelborden, koelinstallaties, stookruimten bevinden;
  • Administratieve ruimten en utiliteitsruimten: garderobe, badkamers, kantoren, rustruimten;
  • Hulpruimten waar inventaris, containers, verpakkingsmaterialen worden opgeslagen.

Deze kamers moeten ook regelmatig worden gerepareerd.

Soorten renovatie van commerciële panden

In commerciële panden moeten periodieke cosmetische (lopende) en grote reparaties worden uitgevoerd.

Met behulp van cosmetische reparaties wordt het uiterlijk van het pand in stand gehouden. Hiervoor worden de bekleding (tegels, behang, verf, enz.), stopcontacten, schakelaars, sanitaire producten en armaturen vervangen. Dergelijke reparaties moeten om de twee tot drie jaar worden uitgevoerd.

Met behulp van grote reparaties wordt de bedrijfsruimte volledig vernieuwd. In dit geval worden niet alleen de gevelmaterialen vervangen, maar ook ramen, deuren, verwarmingsapparatuur, sanitair en technische communicatie. Dergelijke reparaties worden gemiddeld eens in de 10 jaar uitgevoerd. In dit geval is het mogelijk om het gebouw opnieuw te ontwerpen.

Bel ons dan +31 68 6205410avatar
uCoz